Met Verwonder om de hoek ontdekken kinderen in de regio Holland Rijnland hun passies. Maar hoe doen we dat? 

Wat doen we?

Verwonder om de hoek verbindt leerkrachten, ouders/verzorgers, buitenschoolse organisaties en aanbieders van educatieve activiteiten met elkaar. Denk aan musea, theaters, kunstencentra, schooltuinen, onderzoekslabs en nog veel meer. We werken samen aan een ‘leerecosysteem’ waar al het educatieve aanbod samenkomt. In een ecosysteem is alles op elkaar afgestemd. Bij ons ook!

Om de hoek

Leren en ontdekken doe je niet alleen op school, dat doe je overal en altijd, een leven lang. Bij Verwonder om de hoek kun je zien wat er bij jou ‘om de hoek’ allemaal te doen is. Alle activiteiten - binnen én buiten schooltijd - in alle wijken en gemeenten in de regio Holland Rijnland zijn op deze website te vinden!

Of je nu iets wilt doen met cultuur, natuur, technologie of wetenschap, met Verwonder om de hoek krijgen kinderen de kans hun passies te ontdekken.

Online

Vanaf mei 2021 kunnen scholen en BSO’s op deze website alle educatieve activiteiten uit de regio vinden. Ook ouders en verzorgers kunnen kijken welke activiteit buiten schooltijd bij hun kind past. Kinderen kunnen zelf op Expeditie in hun eigen wijk!

 

Bekijk ons ook: